Skip navigation

Oosterhof, elektricien en installateur voor Zwolle e.o.

Installateur en elektricien Oosterhof, is installatiebedrijf in Zwolle dat zelfstandig het aanleggen van elektra uitvoert. Een elektricien die bij verbouw of renovatie onmisbaar is voor elektriciteitsleidingen verleggen of aanleggen, verlichting aanleggen, groepenkast vergroten, etc.  Oosterhof elektricien en installateur voor Zwolle komt bij u thuis overleggen en inschatten welke werkzaamheden er moeten gebeuren. Op basis daarvan maken we vrijblijvend voor u de offerte. Het aanleggen van elektra, verplaatsen van stopcontacten, buiten elektra aanleggen of bijvoorbeeld sanitair- of keukeninstallaties voorbereiden kan ingrijpend lijken, maar hoeft voor u geen probleem te zijn. Wij geven advies en begeleiden de hele gang van zaken zodat u zonder zorgen het werk tegemoet kunt zien.

De installateur en elektricien in Zwolle die werkt op basis van vertrouwen

uw electricien in zwolle legt elektra aanReeds 10 jaar lang, vanaf het begin van ons werk als installatiebedrijf en elektricien in Zwolle werken wij dagelijks aan een degelijke reputatie. De elektricien behoort wat ons betreft uw huis perfekt achter te laten, zijn werk zou volledig tevreden moeten stellen. Onze elektricien heeft meer gebieden van vakmanschap dan alleen het aanleggen van elektra. Als onverwacht een loodgieter nodig is kan hij dit meteen zelf oplossen. Wat onze elektricien ook voor werk voor u verricht, onze relatie met u staat voorop. Voor aanvang van de werkzaamheden overleggen wij de mogelijkheden en uw wensen, en vooraf ontvangt u een voorstel dat binnen uw mogelijkheden ligt. Op die manier krijgt u de hoogst mogelijke service.

Werkzaamheden van de installateur en elektricien in Zwolle

Als installateur en elektricien in regio Zwolle verrichten wij meerdere werkzaamheden, onder andere:

  • Verlichting, stopcontacten en elektra aanleggen of verplaatsen
  • Keuken- en badkamerelektra aanleggen of verplaatsen
  • Buitenelektra aanleggen of verplaatsen


Waar werkt uw installateur en elektricien?

Wij bedienen het gebied in de regio Zwolle, de wijde omgeving van Hasselt, Hattem, Ommen, Heerde, Wijhe, Dalfsen, Kampen en Olst. Elektra aanleggen of elektrische storing verhelpen zal binnen dit gebied niet lang hoeven te duren.

Contact met uw installateur en elektricien

Zijn er nog zaken waar u meer over zou willen weten? U kunt ons gerust uw vraag zenden.