Skip navigation

Het loodgietersbedrijf voor Zwolle e.o.

Loodgietersbedrijf Oosterhof Installatie, het loodgietersbedrijf in Zwolle dat alle voorkomende werkzaamheden betrouwbaar en zelfstandig uitvoert. Een loodgietersbedrijf dat specialist is voor loodgieterswerk bij verbouw en renovatie: een badkamer verbouwen, waterleidingen aanleggen, CV of vloerverwarming aanleggen, dakdekken, riolering aanleggen, etc. etc.,  teveel om op te noemen. Oosterhof loodgietersbedrijf komt bij u thuis opnemen welke werkzaamheden nodig zijn en maakt geheel vrijblijvend een offerte voor u. Het aanleggen van gas- en waterleidingen, ventilatie, boilers, geisers, sanitair- of keukeninstallaties kan ingrijpend lijken: wij verduidelijken wat nodig is en maken het proces zorgeloos voor u.

De loodgieter in Zwolle die werkt met vertrouwen

loodgieter in zwolle, het aanleggen van waterleidingen door uw loodgietersbedrijfVanaf de start van Oosterhof Installatie en loodgietersbedrijf streven wij naar een uitstekende reputatie van betrouwbaarheid. De loodgieter zou wat ons betreft uw huis netter achterlaten dan hij het binnenging! Het werk van de loodgieter zou zonder discussie tevreden moeten stellen. Ons loodgietersbedrijf in Zwolle heeft meer specialismen. Mocht er dus tijdens het werk blijken dat er behalve een loodgieter bijvoorbeeld een elektricien nodig is, kan dit in één moeite meegenomen worden. Maar welke werkzaamheden onze loodgieter ook voor u doet, een goede relatie met u als klant is voor ons goud waard. Voordat we beginnen zullen wij altijd goed overleggen wat de mogelijkheden en wensen zijn en vooraf een oplossing binnen uw budget afspreken. Zo bieden wij u de best mogelijke service.

Werkzaamheden van ons loodgietersbedrijf in Zwolle

De werkzaamheden die wij als loodgietersbedrijf in regio Zwolle onder andere voor u kunnen verrichten:

  • CV installaties: radiatoren, heteluchtverwarming, vloerverwarming, convectoren, gaskachels
  • Onderhoud cv ketels
  • Installatie cv ketels
  • Dakdekken: bitumen/epdm, lood, zink, koper, dakgoten
  • Riolering aanleggen
  • Riool ontstoppen
  • Sanitair installeren

Werkgebied van Oosterhof Installatie en loodgietersbedrijf

Wij zijn als loodgieter werkzaam en snel ter plekke in de regio Zwolle, de ruime omgeving van Dalfsen, Kampen, Hasselt, Hattem, Ommen, Heerde, Wijhe en Olst. Lekkage of verstopping verhelpen is dan snel gebeurd.

Contact met uw loodgietersbedrijf

Wilt u meer weten? Stuurt u ons gerust uw bericht. We nemen graag de tijd voor u!